Best Joomla Templates - Joomla-Monster.com Hirdetés
Egy 16 éves lány vezette az InterCityt (videó)
2010. Február 16. kedd, 15:44

Nagy felzúdulást kelt egy videó a Youtube-on, amelyen egy 16 éves kislány látszik, amint egy vasúti szerelvényt, egy InterCity járatot vezet keresztül a behavazott Németországon, valahol a Stuttgart-München-Stuttgart vonalon. Egyelőre az egészről annyit tudni, hogy a felvételt bizonyos Manuel B készítette és tette fel a videómegosztóra, és az ominózus utazás 5 évvel ezelőtt történt, akkor ült a vezetői székben Anja, aki éppen 16 éves volt.

A vasút egyelőre nem foglalt állást a kérdésben, vizsgálják az ügyet, mert elképzelhető, hogy Anja egy teljesen hivatalos, normális oktatú úton vett részt és vezette a hatalmas szerelvényt. Annak ugyanis jogilag és a vasút szabályzata szerint sincs semmi akadálya, hogy 16 éves vezessen egy vonatot.

Azaz lehet, hogy minden rendben van, hiszen a felvétel készítője, aki akkor ugyancsak gyakornok volt a német vasutaknál, nagyon dicséri a leányzó ügyességét. Végig látszik azonban egy harmadik személy is, aki gyakran tanácsokat ad a lánynak, és bele is nyúl a vonat vezetésébe.

Amennyiben kiderül, hogy öt évvel ezelőtt nem egy hivatalos oktató útról volt szó, hanem csak úgy vonatoztak, és játszottak több száz utas életével, a vasúti biztonságot kockáztatták, súlyos következménye lehet a Youtube-ra került videónak. A feltett filmhez írt kommentek is erre figyelmeztetik a videó gazdáját. A vasút vezetői is jelezték, ha nem találnak mindent rendben, annak súlyos munkajogi következményei lesznek.

Mire ezt a rövid kis cikk elkészült a videót levették a Youtube-ról. Valamilyen 5. érzékünk azt súgta, hogy ez így lesz, ezért az írással egy időben letöltöttük, tehát Önök megnézhetik az ügyes kis Anját, amint vonatot vezet.
 

 

FacebookStartlapIWIW

Hozzászólások
Hozzáadás
Szólj hozzá!
Név:
Email:
 
Website:
Tárgy:
 
Írd be a képen látható biztonsági kódot!

3.20 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld